Afsluiting rommelmarktseizoen aan het Rheezerend
foto's : Vechtdal Media

p1100556

02ee821c 8f39 4b43 8744 13f47a8e3e22

DEDEMSVAART - Zaterdag 12 oktober werd het 17e rommelmarktseizoen aan het Rheezerend in Dedemsvaart afgesloten. Organisator Henry Antonissen kijkt met voldoening terug op een geslaagd seizoen. Elk jaar organiseert hij in zijn eentje zeven rommelmarkten, en dit zorgt volgens hem voor de nodige reuring in het dorp.

“Het is mooi om te zien hoe de mensen samenkomen, spullen ruilen en genieten van de gezellige sfeer,” vertelt Henry. Hoewel de rommelmarkten in het verleden groter waren, met meer deelnemers en bezoekers, blijven ze toch een populaire trekpleister voor liefhebbers van tweedehands artikelen.

De markten bieden niet alleen een kans om unieke vondsten te doen, maar ook om met elkaar in contact te komen. Henry merkt op dat de sfeer tijdens de markten altijd gemoedelijk en vriendelijk is, wat bijdraagt aan het succes van het evenement.

Met de afsluiting van dit seizoen kijkt hij alvast vooruit naar de 18e editie, die in april 2025 van start gaat. “We hopen iedereen volgend jaar weer te verwelkomen en samen weer mooie herinneringen te maken,” sluit Henry af.

De rommelmarkten aan het Rheezerend blijven dus een belangrijk onderdeel van het dorpsleven in Dedemsvaart, waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten en genieten van de bijzondere sfeer.