Vilsteren staat te popelen

VILSTEREN - Het afgelopen carnavalsseizoen dreunt nog na, maar op zaterdag 9 november barst in Vilsteren het feest alweer los met de 11e van de 11e. Samen met de Piepenplasser(tjes)s en iedere feestvierder gaat er een knallend feest gevierd worden in De Vilsterij. Als kers op de taart? De onthulling van de nieuwe prins(es)!

Een avond vol spektakel De huidige heersers, Prins Hansi Pansi van de Vlierhoek en Jeugdprinses Fenna de Eerste uut Hessum, zullen hun stokje overdragen aan een nieuw prins(ess)enkoppel. De geruchtenmolen draait al op volle toeren, en de spanning stijgt met de dag. Wie de nieuwe prins of Princess ook wordt, een groot feest wordt het in ieder geval! Met krakers van hits, een avondvullend programma en genoeg lekkers voor iedereen is de Piepenplas helemaal klaar om het nieuwe carnavalsjaar in te luiden.

Zorg dat je erbij bent op zaterdag 9 november

Iedereen is van harte welkom om op zaterdag 9 november vanaf 20.00 om het feestje mee te vieren. Trek je outfit weer onder het stof vandaan want carnaval is natuurlijk geen carnaval zonder verkleden. Het thema van dit jaar is ‘Het Grote Piepenplas Gala’ met als kleuren black & gold. Meer weten? Kijk snel op www.piepenplas.nl of check de socials voor de laatste updates!

  • Bron: Zoë Kampman