ingezonden foto

SLAGHAREN - Voor het tweede jaar op rij organiseert Attractie- en Vakantiepark Slagharen Halloween. Hoewel Scary Prairie en Western Nightmares pas halverwege oktober van start gaan, is er onlangs een speciale Halloween store geopend in het park.

De tijdelijke winkel aan de Main Street is volledig gethematiseerd. Zo staan er talloze pompoenen en hangen er vleermuizen aan het plafond. Bezoekers van de Halloween store kunnen kans maken op een weekendje weg tijdens Halloween. ‘’Maak een leuke foto in deze store, deel deze op Instagram of TikTok’’, aldus Slagharen. De leukste foto wint een gratis verblijf in het vakantiepark.

Tijdens Halloween in Slagharen is er overdag een ander programma dan ’s avonds. Scary Prairie is speciaal gericht op gezinnen met kinderen, terwijl ’s avonds Western Nightmares plaatsvindt, geschikt voor oudere kinderen en volwassenen. ‘’De acteurs staan klaar om jou de nachtmerrie van je leven te bezorgen’’, aldus Slagharen. Slagharen won vorig jaar twee Scare Awards voor Halloween. Het park kreeg onder andere de publieksprijs voor Western Nightmares.

Scary Prairie vindt plaats op 12 oktober, 13 oktober en van 19 oktober tot en met 3 november. Western Nightmares vindt plaats op acht avonden; 18, 19, 25, 26, 30, 31 oktober en op 1 en 2 november. De avond duurt van 18:06 uur tot en met 22:00 uur. Tijdens deze avonden is een aantal attracties langer geopend dan gebruikelijk

  • Bron: Vakantie- en attractiepark Slagharen