“Gouwe Ouwe in Zaal Mulder, ben jij van de partij?”

HARDENBERG - Op zaterdag 28 september wordt Zaal Mulder omgetoverd in de kroeg en dancing van weleer met 'Gouwe Ouwe'. Tijdens een trip down memory lane is het samen ouderwets genieten van de muziek van toen. Verschillende Hardenbergse organisaties en verenigingen hebben de krachten gebundeld om te zorgen voor meer verbinding. Waar kan dit nou beter dan in de sfeer van de dancing waar vroeger vriendschappen en liefdesrelaties ontstonden?

Kent u iemand die wel een feestje kan gebruiken? Dit is dé middag om er gezellig samen op uit te gaan. Neem gezellig uw buur, vriend of bekende mee. De toegang is gratis. Geniet van de grote hits uit de jaren 60 en 70 van The Beatles tot Peter Koelewijn en van Tina Turner tot Elvis live gespeeld door de huisband. Samen zingen, dansen, misschien wel sjansen… En natuurlijk herinneringen ophalen. Want veel belangrijke momenten in ons leven zijn gekoppeld aan muziekherinneringen. Je eerste gekochte plaatje, het liedje dat je luisterde bij liefdesverdriet, de openingsdans van je huwelijk of dat ene nummer bij dat legendarische concert. Bent u 55-plusser en woonachtig in de gemeente Hardenberg, dan bent u van harte welkom.

Gouwe Ouwe Zaterdag 28 september Van 14.30 tot 16.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur)

Zaal Mulder, Gramsbergerweg 68 in Hardenberg Reserveer uw kaartje(s) via: www.gouweouwe.nl/agenda of bel op maandag of donderdag met de reserveringslijn: 06-38019842.

  • Bron: Carinova CMO