Een fantastisch circus voor de cliënten van Rosengaerde dankzij de Vrienden van Rosengaerde

DALFSEN - Drie voorstellingen werden er gegeven op vrijdag 13 september en alle drie waren ze druk bezocht. Enthousiaste bezoekers, bestaande uit de cliënten van Rosengaerde samen met familieleden, hebben genoten van de acrobaten, de clowns en alle andere artiesten die een onvergetelijke voorstelling hebben neergezet dat bestond uit een mix circus, theater en muziek.

Circus in de Zorg

Circus in de Zorg is er speciaal voor ouderen en mensen met een handicap of een beperking. Het programma was volledig afgestemd op de belevingswereld van de ouderen. De bezoekers werden al bij binnenkomst door de artiesten naar hun plek begeleidt. En het circus was rolstoelvriendelijk waardoor er voor iedereen plaats was.

Stichting Vrienden van Rosengaerde

Dit goed bezochte circus is mogelijk gemaakt door De stichting Vrienden van Rosengaerde. Zij organiseert en bekostigt activiteiten die het leven van de cliënten van Rosengaerde veraangenaamt en hun welzijn bevordert. Denk aan leuke uitstapjes, hulpmiddelen voor cliënten of materialen die activiteiten mogelijk maken. De donateurs van deze stichting zijn familieleden, kennissen en vrienden van cliënten, inwoners van de gemeente Dalfsen en anderen die (de zorg van) Rosengaerde een warm hart toedragen en graag een bijdrage willen leveren.

Wilt u ook meehelpen om de cliënten van Rosengaerde een fijne tijd te bezorgen? Word dan donateur! U kunt zich aanmelden via Theo Feijen, penningmeester van de stichting. U bereikt hem via 06 - 53512225 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen of meer informatie kunt u bij hem terecht.

  • Bron: Rosengaerde