Gouden Strop Thrillertour duikt op in Dalfsen

DALFSEN - De duisternis daalt neer in Dalfsen terwijl de spanning stijgt. Op woensdag 25 september om 19.30 uur, zal de Panoramazaal in Trefkoele+ het toneel zijn van een spannende literaire gebeurtenis - de Gouden Strop Thrillertour!

Mis het niet wanneer Mathijs Deen, winnaar van de Gouden Strop 2024, en thrillerkoningin Loes den Hollander het podium betreden voor een avond vol mysterie, moord en intrige. Het gesprek wordt geleid door Erna Ekkelkamp, die de auteurs zal interviewen en hun verhalen tot leven brengt. Mis deze unieke ontmoeting met twee topauteurs niet!

Of je nu een doorgewinterde liefhebber bent van het genre of gewoon op zoek bent naar een avond vol adrenaline en spanning; de Gouden Strop Thrillertour belooft een ervaring te worden die je nog lang zult heugen.

Datum: Woensdag 25 september 2024

Tijd: aanvang 19.30 uur

Locatie: Panoramazaal Trefkoele+, Dalfsen

Toegang: Leden: €7,50

Niet-leden: €10,- Aanmelden via de agenda op de website van www.bibliotheekdalfsen.nl

*Over de Gouden Strop Thrillertour:*

De Thrillertour Gouden Strop is een reizend evenement dat enkele van de meest getalenteerde en opwindende Nederlandse thrillerauteurs samenbrengt. De tour, die plaatsvindt in verschillende steden en locaties, biedt een unieke gelegenheid voor lezers om in contact te komen met hun favoriete auteurs en nieuwe ontdekkingen te doen in het spannende genre van de thrillers. De tour wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Gouden Strop, een organisatie die zich inzet voor het bevorderen van Nederlandse spannende literatuur.

  • Bron: Bibliotheek Dalfsen