Camping de Pallegarste op televisie

MARIENBERG - In het nieuwe KRO-NCRV-programma 'Groeten vanaf de camping' krijgen kijkers de kans om een unieke blik te werpen op het leven op verschillende campings in Nederland. Deze serie, die vanaf vrijdag 6 september te zien is, volgt in tien afleveringen de familie Schuldink van Camping de Pallegarste, een 5-sterren camping aan de rand van Mariënberg.

Kamperen blijft een geliefde bezigheid in Nederland, vooral nu de campings weer volstromen met vakantiegangers. Het programma brengt de bijzondere campingsfeer rechtstreeks in de huiskamer, met een focus op de beslommeringen en vreugden van zes gepassioneerde campingondernemers door het jaar heen.

Wat te verwachten: De afleveringen beloven een rijke mix van verhalen en ervaringen van camperaars, van gezinnen die hun tweede huis op de camping hebben gevonden, tot gezinnen die slechts voor kort een ontsnapping aan de dagelijkse routine zoeken. Kijkers mogen zich verheugen op scènes van het opzetten van tenten, gezellige bingo-avonden, en levendige feestjes tot in de late uren.

Camping de Pallegarste zal als familiecamping in de schijnwerpers staan, samen met andere vormen van campings zoals een vrijwilligerscamping, jongerencamping en strandcamping. Marcel en Marinke Schuldink, de eigenaren van de Pallegarste, hebben met enthousiasme meegewerkt aan de serie en vertellen over hun ervaringen met de cameraploeg die hen gedurende het paasweekend, de meivakantie, en andere drukke momenten volgde.

Het doel van het programma is om een authentiek en realistisch beeld te schetsen van het leven op de camping, zonder de sensationele elementen die soms andere kampeerprogramma's kenmerken. Acteur Bram van der Vlugt zal de serie voorzien van commentaar, wat een extra laag aan de kijkervaring toevoegt.

Mis het niet! 'Groeten vanaf de camping' is iedere vrijdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Dit belooft een hartverwarmende en herkenbare serie te worden voor zowel kampeerliefhebbers als kijkers die gewoon even willen ontsnappen in de gezellige wereld van de campings in Nederland.

  • Bron: Camping de Pallegarste