DALFSEN  -  Zaterdag 21 september wordt Dalfsen omgetoverd tot dé plek voor blaaskapellen en feestvreugde! Organisator blaaskapel De Vechtboerties, onderdeel van muziekvereniging Excelsior Dalfsen, zet alles op alles voor een onvergetelijke dag vol muziek, plezier en gezelligheid.

Met maar liefst 12 blaaskapellen uit heel Nederland die het podium betreden, wordt het een groot muzikaal spektakel! Op vier verschillende locaties in Dalfsen kunnen bezoekers  genieten van diverse muziekgenres. Dans, zing en vier het leven met ons mee is de uitnodiging van de organisatie.

De blaaskapellen die dit jaar meedoen zijn: De Hollumer Gromkes (Ameland), De Heujschudders (Lemelerveld), De Graapendaelers (Terwolde), Wildbloazers (Dearsum), 103dB (Zwolle), Gasselter Bloaskapel (Gasselt), Flaterpret orkest (Ommen), Notenkrakers (Hasselt), De Haarschutters (Kloosterhaar), UFO De Roodneuzen (Utrecht) en natuurlijk De Vechtboerties (Dalfsen).

Extra reden voor feest: De Vechtboerties bestaan dit jaar 70 jaar! Het wordt een dag vol verrassingen en muzikale hoogtepunten.

Datum: Zaterdag 21 september 2024 Locatie: In het centrum van Dalfsen (Nikki’s, 7 Deugden, De Stoomfabriek, Katholieke Kerk) Aanvang 13 uur.

whatsapp image 2024 09 03 at 21.45.43