Maak iemand blij met een gratis gebakje!

OMMEN – Doe mee met de gebakjesactie en breng op 26 of 27 september een bezoek aan iemand die wat extra aandacht kan gebruiken. Het kan moeilijk zijn voor sommige mensen om ergens naartoe te gaan, en niet iedereen heeft een groot netwerk van familie of vrienden om zich heen. Maar iedereen heeft behoefte aan echte aandacht en een luisterend oor.

Persoonlijk contact is waardevol. Een moment van echte aandacht en samen een kopje koffie drinken kan een groot verschil maken voor iemand anders. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze medebewoners zich gezien en gehoord voelen. Wie wil dat nu niet?

Tijdens de Week van de Ontmoeting (25 september tot 2 oktober) organiseren WijZ Welzijn, Evenmens Ommen en de Lionsclub Ommen-Dalfsen de gebakjesactie om mooie en waardevolle contacten tussen mensen te stimuleren. Waarschijnlijk ken jij ook wel iemand in jouw omgeving die blij zou zijn met een bezoekje, iemand die niet vaak bezoek krijgt en weinig gezelligheid om zich heen ervaart. Een mooie ontmoeting kan hun dag opvrolijken.

Het idee van de gebakjesactie is simpel: samen een kopje thee of koffie drinken met een lekker gebakje erbij. Je kunt deze gebakjes gratis ophalen bij Bakkerij van der Most aan de Varsenerstraat 3 in Ommen. Reserveer voor 18 september twee gratis gebakjes via www.gebakjesactie.nl of telefonisch via 0529 – 820 996. (maximaal 2 gebakjes per vrijwilliger/bezoeker).

Evenmens Ommen, WijZ Welzijn Ommen en de Lionsclub Ommen-Dalfsen doen mee, jij ook?

  • Bron: Evenmens