S.V. Nieuwleusen speelt gelijk tegen Helios Deventer

NIEUWLEUSEN - S.V. Nieuwleusen heeft, op de zeer druk bezochte open dag, de bekerwedstrijd tegen Helios met 1-1 gelijkgespeeld. De ploeg uit Deventer maakt succesvolle jaren door; na het kampioenschap in de vierde klasse in 2023, werd vorig seizoen ook gelijk het kampioenschap van de derde klasse binnengehaald. Het komende seizoen speelt de ploeg dus in de oostelijke tweede klasse.

Het eerste uur van de wedstrijd was S.V. Nieuwleusen de bovenliggende partij maar daarna kwam de ploeg te flets voor de dag. Na een half uur spelen kwam S.V. Nieuwleusen op een 1-0 voorsprong. Na een mooie actie bracht Reinier Meijerink de bal voor het doel, waarna Leon de Raad de bal binnen kon koppen. Vlak na de rust leek de thuisclub op een 2-0 voorsprong te komen. Reinier Meijerink zag dat de doelman te ver voor zijn doel stond en lobte de bal over de keeper. De keeper was net op tijd maar liet de bal los en raapte deze achter de doellijn weer op. Dit werd niet gezien door de scheidsrechter.

Vijf minuten voor tijd maakten de Deventenaren de gelijkmaker, Konussen ramde de bal tegen de touwen.

In dezelfde poule speelden Voorwaars Twello en SV Dalfsen met 0-0 gelijk.

A.s. vrijdag 6 september om 19.30 uur speelt S.V. Nieuwleusen de bekerwedstrijd uit tegen SV Dalfsen.