Derde Rommelerie in de Clemmestraat

MARIENBERG - Op vrijdag 13 september vanaf half vijf zal de 3e editie van de Rommelerie in de Clemmestraat te Mariënberg plaatsvinden. Een evenement dat met zijn rijke geschiedenis en vernieuwde aanpak zowel de lokale bevolking als bezoekers van elders weet te bekoren.

Een Nieuwe Benadering

Voor ruim dertig jaar stond de rommelmarkt in de Clemmestraat bekend als een jaarlijks hoogtepunt, waar menig bezoeker zich tussen de kraampjes begaf en genoot van de levendigheid die dit straatje bracht. Met de tijd kwamen veranderingen, bewoners vertrokken en nieuwe gezichten brachten frisse ideeën. Zo ontstond de Rommelerie, met een knipoog naar het verleden maar volledig gericht op het heden en de toekomst.

Wat te Verwachten?

De Rommelerie belooft opnieuw een knallend succes te worden, gezien het enthousiasme en de opkomst bij de voorgaande edities. Vanaf half vijf zijn bezoekers welkom om te genieten van de sfeervolle markt, waar lokale ondernemers hun producten aanprijzen en kinderen hun handelswaar op kleedjes presenteren. Tussen het slenteren langs de kraampjes door kunnen bezoekers genieten van een divers aanbod aan eten en drinken, variërend van pannenkoeken met stroop tot hartige broodjes en diverse andere lekkernijen.

Voor de Kleintjes

Voor de kinderen is er volop vermaak, met activiteiten zoals schminken, een springkussen en zelfs suikerspinnen om van te smullen. Daarnaast zal de Brandweer aanwezig zijn om hun vaardigheden te tonen en is de bekende Pallie van camping de Pallegarste van de partij.

Muzikaal Genot

De Rommelerie zou niet compleet zijn zonder een vleugje live muziek. De band Plan B zal het publiek vermaken en zorgen voor een feestelijke sfeer tijdens dit evenement.

Mis het Niet!

Het feestelijke gebeuren duurt tot 21.00 uur, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent om niets van de gezelligheid te missen. Kom en geniet van een avond vol lekkernijen, vermaak en goede muziek in de sfeervolle Clemmestraat van Mariënberg. De Rommelerie is een evenement waar je bij wilt zijn en waar je met plezier op terug zult kijken. Zeg het voort en maak van deze avond een onvergetelijke ervaring!

  • Bron: Naomi Wichink