Ingezonden foto bij persbericht

DALMSHOLTE - Na een lange periode van stilte komt er weer nieuw leven op de Dalmsholterdijk 6a in Dalmsholte. Op 1 september opent het horecabedrijf ‘Bij de Buurman’ officieel zijn deuren. Uitbaters Jaap en Marcel, zelf voormalig buurmannen, slaan de handen ineen om dit horecabedrijf, ook bekend als ‘het buurthuus’, nieuw leven in te blazen. Voor hen is de horeca geen onbekend terrein, en ook de locatie niet. De schoonouders van Jaap runden hier namelijk 18 jaar lang ‘Eetcafé De Dalmshoeve’.

‘Bij de Buurman’ belooft een veelzijdige locatie te worden, speciaal gericht op feesten, partijen, vergaderingen en teambuildingsdagen. De locatie biedt ruimte aan groepen van 6 tot 225 personen. Voor wie wil overnachten, is er ook een vakantiehuis beschikbaar, geschikt voor maximaal 10 personen. Naast deze activiteiten is het duo van plan om regelmatig gezellige thema-avonden en -middagen te organiseren. Ook blijven de buurtactiviteiten, zoals de schietvereniging en de toneelvereniging, zoals altijd doorgang vinden.

Om de opening te vieren en de zomervakantie in stijl af te sluiten, organiseren Jaap en Marcel op zondag 1 september het evenement ‘Blijf hangen bij de buurman’. Het belooft een gezellige middag te worden voor jong en oud, met diverse activiteiten en optredens. Bezoekers kunnen onder meer genieten van spijkerbroekhangen, muziek van DJ Koen Herbrink, een optreden van de Bargzangers, en een vleugje magie door Magic John. Ook zorgen de gezusters Dogger voor gezellige Hollandse muziek.

Voor het vervoer tussen Dalmsholte, Lemele en Lemelerveld wordt gezorgd: Bello de Trein pendelt de hele middag tussen deze dorpen. Bello is om 13:45 uur bij de kerk in Lemele voor de eerste opstap en om 14:00 uur bij de Buurman. Daarna rijdt hij door naar het Kroonplein in Lemelerveld en vertrekt dan rond 14:15 uur naar Dalmsholte, om vervolgens in hetzelfde schema af en aan te rijden tot 18:30 uur. Hiervoor geldt uiteraard wel vol=vol.

Met deze openingsmiddag verwelkomen Jaap en Marcel graag zowel nieuwe als oude gasten en laten zij iedereen kennismaken met alles wat ‘Bij de Buurman’ te bieden heeft. En het eerste drankje? Dat is van de buurman!

‘Blijf hangen bij de Buurman’ vindt plaats op zondag 1 september van 14.00 tot 19.30 uur. Voor meer informatie kunt u terecht bij het horecabedrijf aan de Dalmsholterdijk of op hun website www.bijdebuurman.com.

  • Bron: Persbericht Bij de Buurman