Digitaal Café in de Bibliotheek!

OMMEN - Het Digitaal Café in de bibliotheek in Ommen is dinsdagochtend en woensdagmiddag open voor alle vragen over uw computer, tablet of mobiel. Het Digitaal Café is altijd gratis en voor leden als niet-leden.

Tegenwoordig moet een hoop geregeld worden via de computer. Dat is best lastig voor veel mensen. Soms heb je het al onder de knie, maar verandert er net iets waardoor het toch weer lastig wordt. Denk aan een foto die opeens weg is, of een app die niet goed werkt. Met een getrainde vrijwilliger of een medewerker van de bibliotheek kijken wij met je mee en lossen wij het samen op!

Tegelijkertijd met het Digitaal Café is het Informatiepunt Digitale Overheid. Hier kan je terecht voor hulp met alle websites van de overheid en de gemeente. Denk aan het aanvragen van toeslag, het aanvragen van een DigiD of een rijbewijs verlengen. Verder kan je gratis cursussen volgen. Heb je een onderwerp waar je meer over wil weten? Kom eens langs, dan kijken wij welke cursus het beste bij uw vraag past.

Het Digitaal Café is iedere dinsdag van 10 – 12 uur en woensdag van 14 – 16 uur in de bibliotheek in Ommen op de eerste verdieping. Je bent welkom zonder afspraak. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. De hulp is gratis.

  • Bron: Bibliotheek Ommen