DEDEMSVAART -Tijdens de Dedemsvaria feestweek vond er een opwindende editie van het criterium wielrennen plaats, waarbij de deelnemers streden in de M Klasse over een afstand van 45 kilometer, verdeeld over 22 rondes in het hart van Dedemsvaart. Deze sportieve gebeurtenis trok zowel lokale wielrenliefhebbers als bezoekers van de feestweek aan, die getuige waren van een boeiende en energieke race.

De renners verzamelden zich in de avond in het centrum van Dedemsvaart, klaar voor een intensieve wedstrijd. De Fun Klasse, bekend om zijn toegankelijkheid en de mix van recreatieve en semi-professionele rijders, beloofde een spannende race te worden. Met de 22 ronden door de lange straten waren strategisch inzicht, snelheid en uithoudingsvermogen cruciaal voor succes.

Seam Hollestelle

Het was de Friese wielrenner Seam Hollestelle die uiteindelijk de overwinning wist te behalen. Hollestelle reed een slimme en berekende race, waarbij hij zijn energie spaarde voor de cruciale momenten. Zijn tactische inzicht en krachtige eindsprint bezorgden hem de eerste plaats, in een tijd van 01.05 uur tot groot enthousiasme van het publiek.

Arjan Putte finishte als tweede, slechts enkele seconden achter Hollestelle. Putte leverde een sterke prestatie, waarbij hij gedurende de race constant in de voorhoede reed en een geduchte concurrent bleek voor de uiteindelijke winnaar. Zijn vastberadenheid en snelheid werden beloond met een welverdiende tweede plaats.

Op de derde plaats eindigde Marco Swierstra, die eveneens een uitstekende race reed. Swierstra toonde zijn vaardigheden en volharding door zich in de top drie te handhaven, ondanks de stevige concurrentie en het uitdagende parcours. Zijn derde plaats maakte het podium compleet en zorgde voor een mooie afsluiting van de wedstrijd.

Sportief Genot

Het criterium wielrennen in de M Klasse tijdens de Dedemsvaria was een groot succes. De combinatie van sportieve competitie, de feestelijke sfeer van de Dedemsvaria en het enthousiaste publiek maakten het evenement tot een onvergetelijke dag. Dedemsvaart bewees opnieuw een perfecte locatie te zijn voor wielerwedstrijden, waar zowel deelnemers als toeschouwers volop van hebben genoten. Foto's: Vechtdal/Media

64eb39cf a4b8 4a4c b448 19265d7a72e4

a969cf7d 70df 4909 8947 78fdff038294