Oogstdag “Beleef Beerze”

BEERZE - Tijdens de Oogstdag “Beleef Beerze”, op donderdag 8 augustus, tussen 11.00 en 18.00 uur, ervaar je het platteland van toen tot nu en proef je de (h)eerlijke producten uit het Vechtdal. De dag staat in het teken van het oogstproces van de rogge met een originele dorskast. Je maakt kennis met het leven op het platteland, oude ambachten, de prachtige natuur en het rijke erfgoed van het authentieke buurtschap Beerze.

Geniet van diverse demonstraties zoals schapendrijven, jachthondentraining en het traditionele rietdekken en vlechtwerk, waar Beerze zo om bekend staat. Een grote collectie van oude tractoren is te bewonderen en een deel daarvan komt ook nog in actie tijdens een echte trekkerdans! Er zijn diverse leuke kinderactiviteiten en er is een markt vol kraampjes met mooie producten voor een landelijk (buiten)leven.

Op het gezellige terras kunt u met een hapje en een drankje van de diverse foodtrucks, genieten van De Stuwzangers en een folklorische dansgroep. Kortom er is van alles te beleven voor jong en oud. Mis het niet en kom de unieke sfeer van Beerze beleven op donderdag 8 augustus! Kijk voor meer informatie en het complete programma op www.beleefbeerze.nl.

Locatie: Vechtdal Hooglanders, Marsdijk 8, Beerze. Navigatie: i.v.m. éénrichtingsverkeer op de Marsdijk, programmeer Marsdijk 1. Entree 5 euro per persoon, kinderen tot 18 jaar gratis, vrij parkeren. Kom zoveel mogelijk op de fiets!

  • Bron: Beleef Beerze