Koekoeksbloem - ©TwanTeunissen-Staatsbosbeheer

HARDENBERG - Help de boswachter en word een Koppelranger! Op woensdagmiddag 7 augustus van 14.00 tot 15.00 uur organiseert Staatsbosbeheer in samenwerking met natuuractiviteitencentrum De Koppel een buitenactiviteit voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar:

‘Help de boswachter en word een Koppelranger’. In de Koppeltuinen staan op dit moment veel verschillend soorten planten in bloei. Juist nu zijn die goed te herkennen. Samen met de boswachter ga je op ontdekking

In de zomervakantie organiseren het IVN en De Koppel op vrijdagochtend 9 augustus het altijd spannende waterdiertjes vangen en bekijken. De activiteit is geschikt voor kinderen van 6 t/m 10 jaar.

Het vangen gebeurt in groepjes onder leiding van Marlis Hoek en Ineke Rood. De kinderen krijgen een schepnetje en een teiltje. Met behulp van een zoekkaart worden vervolgens de namen van de diertjes opgezocht.

Bel voor opgave en informatie: (0523) 273388. Mailen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg

  • Bron: de Koppel