Gebroeders Ko geven optreden in Slagharen

SLAGHAREN - De Gebroeders Ko komen naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Het bekende feestduo geeft een optreden tijdens de derde avond van de Wild West Summer Nights op woensdag 31 juli.

Het feestduo werd bekend met grote hits als ‘Ik Heb Een Toeter Op Mijn Waterscooter’ en ‘Boten Anna’. De broers Ton en Gerard Koopmans braken in 2002 door met hun feestelijke nummers. Het blijft niet alleen bij optredens in Nederland, ook in het buitenland geven ze regelmatig shows. Daarnaast schreef het duo liedjes voor onder andere André Hazes en Grad Damen. Naast het optreden van de Gebroeders Ko, is DJ Grandezza aanwezig en warmen de Red Bandits het publiek op met hun Summer Dance Party.

Tijdens de Wild West Summer Nights in Slagharen is het park 8 zomeravonden langer geopend dan gebruikelijk, namelijk tot 21.00 uur. Een aantal attracties is daarnaast extra lang geopend. Zo zijn onder andere de Free Fall, Gold Rush en Big Wheel tot laat open om een ritje te maken. De eerste twee Wild West Summer Nights waren een groot succes. De reacties na afloop waren zeer positief. ‘’Het was een geslaagd feestje’’, schrijf een bezoeker op sociale media.Het optreden van de Gebroeders Ko is op woensdag 31 juli om 20:00.

De rest van het programma:

Zaterdag 3 augustus:  Thomas Berge

Woensdag 7 augustus: Tim Douwsma

Zaterdag 10 augustus: Jeffrey Heesen

Woensdag 14 augustus: Vieze Jack

Zaterdag 17 augustus: Steven Kazan

  • Bron: Attractie- en Vakantiepark Slagharen