DEDEMSVAART - Op zaterdag 27 juli vond in het centrum van Dedemsvaart een bruisende braderie en vlomarkt plaats, gecombineerd met een vrolijke Sesamstraatparade. Het zonnige weer zorgde voor een perfecte dag, wat resulteerde in een grote opkomst van zowel lokale bezoekers als toeristen uit de nabijgelegen campings

Gezellige Drukte op de Markt

Vanaf tien uur in de ochtend stroomden een deel van het Marktplein en de Marktstraat van Dedemsvaart vol met enthousiaste bezoekers. De vele marktkramen boden een breed scala aan producten, van handgemaakte sieraden en ambachtelijke lekkernijen tot antieke vondsten en tweedehands schatten. De geur van verse gebakjes en andere lekkernijen vulde de lucht, wat de feestelijke sfeer alleen maar versterkte.

Sesamstraatparade: Een Hoogtepunt voor Jong en Oud

Het absolute hoogtepunt van de dag was de kleurrijke Sesamstraatparade. Bekende figuren zoals Pino, Elmo en Bert en Ernie trokken door het centrum, tot grote vreugde van zowel kinderen als volwassenen. De parade bracht een vrolijke en speelse energie met zich mee, en de kleintjes keken vol bewondering naar hun favoriete personages die zwaaiend voorbij kwamen. Veel gezinnen maakten van de gelegenheid gebruik om foto's te maken met de levensgrote poppen, wat zorgde voor dierbare herinneringen

Een Succesvolle Dag voor Iedereen

De organisatie, Events Dedemsvaart, kijkt tevreden terug op een zeer geslaagd evenement. Niet alleen de bezoekers, maar ook de standhouders waren tevreden. "De verkoop ging goed, en de sfeer was fantastisch," aldus een standhouder uit Zwolle. "Het is mooi om te zien hoe zo'n evenement de gemeenschap samenbrengt en tegelijkertijd een aantrekkingskracht heeft op toeristen."

Volgende Markt

Met de succesvolle editie van zaterdag kijkt Events Dedemsvaart al uit naar de volgende markt op zaterdag 31 augustus dan met Meet en Greet Frozen.

Foto's: Vechtdal/Media

p1090407

p1090408klomp

p1090412

p1090415

Onderstaande foto: Dedemsvaartevents

453212223 897095102456599 8551278687474128190 n