BALKBRUG - Op de warmste dag van het jaar zaterdag 20 juli, beleefde het Heuveltjesbosbad in Balkbrug een ongekend succesvolle dag. Manager Natanja van der Bent kon haar geluk niet op met meer dan 2000 bezoekers die zich kwamen verfrissen in het populaire buitenzwembad. Het was een drukte van belang, met alle parkeerplaatsen vol bezette auto's en fietsen.

"Dit is een absoluut record voor ons, dit jaar" aldus Van der Bent. "We hadden verwacht dat het druk zou worden vanwege het warme weer, maar dit overtreft al onze verwachtingen." Het prachtige weer en de uitstekende faciliteiten van het Heuveltjesbosbad trokken gezinnen, vriendengroepen en vakantiegangers van heinde en verre naar Balkbrug. Bezoekers genoten volop van de verschillende zwembaden, glijbanen en zonnige ligweides. De ijskraampjes en snackbars draaiden op volle toeren om iedereen van verkoelende versnaperingen te voorzien.

De sfeer was uitgelaten en gemoedelijk. "Het is geweldig om zoveel blije gezichten te zien", zei een stralende Van der Bent. "Na regenachtige en koele dagen van de afgelopen periode is het fantastisch om te zien dat mensen weer volop genieten van een dagje uit in ons prachtige zwembad." Met deze topdag bevestigt het Heuveltjesbosbad wederom zijn status als dé plek om te zijn tijdens warme zomerdagen in de regio. Natanja van der Bent en haar team kijken vol vertrouwen uit naar de rest van het zomerseizoen, waarin ze hopen nog veel meer bezoekers te verwelkomen. Foto's: Vechtdal/Media

p1090346

p1090348p1090354