Natuurlijk Heidepark dit jaar negentig jaar

LEMELERVELD - Dit wordt gevierd in het weekend van 21-22 september. Het gehele dorp en alle geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Achter de schermen wordt er momenteel door alle vrijwilligers hard gewerkt aan een heus festival voor jong en oud. Onderdeel van het spetterfestijn is een Open Podium, waarbij via deze weg aan elk (muzikaal) talent een oproep wordt gedaan om zich, bij interesse, te melden bij het bestuur.

Natuurlijk Heidepark, wie is er niet groot mee geworden? Van de vroegere vijver in het bos met serieuze, klappertandende zwemlessen, tot de hedendaagse recreatieplas met oneindig veel toegevoegde professionele uitdagingen en optimale horeca en sanitaire voorzieningen.

Bijna iedere Lemelervelder heeft wel een anekdote of herinneringen aan het zwembad. Deze herinneringen wil het bestuur graag gaan bundelen, samen met foto’s van vroeger tot nu.

Zij doen een oproep aan een ieder om zijn/haar verhaal te vertellen, foto’s (zo mogelijk voorzien van namen / jaartal) op te sturen of zich te melden voor het Open Podium via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Bron: Sukerbiet.nl