Foto Harry Kruiper

HARDENBERG - Zaterdag 6 juli is er een kunstmarkt in Hardenberg, net als vorig jaar weer op het voorplein van het LOC+ gebouw en het Oosteinde richting centrum.

Een gevarieerd aanbod van kunstwerken zoals schilderijen, keramiek, sieraden en beeldhouwwerken. Livemuziek door Duo The Unstoppables en Joris ten Have met zijn mobiele draaiorgel, gaan zorgen voor een geweldige sfeer. Er worden creatieve workshops aangeboden door Erna Nonkes, Rianne Leemhuis en de Cultuurkoepel. In het LOC+ gebouw vindt u nog meer: de expositie, shop en kunstuitleen van HardenbergArt zijn geïntegreerd in de Bibliotheek. Op deze dag is er ook een boekenmarkt in het centrum, georganiseerd door de Bibliotheek. Voor jong en oud is er genoeg leuks te beleven.

De kunstmarkt wordt georganiseerd door HardenbergArt en is te bezoeken van 11.00 tot 16.30 uur. HardenbergArt, LOC+, Parkweg 1a4 7772 XP Hardenberg www.hardenbergart.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Bron: Persbericht Hardenberg Art