Kledingbank Ommen organiseert kledingverkoop

OMMEN - Op zaterdag 6 juli organiseert Kledingbank Ommen een speciale kledingverkoop waar iedereen van harte welkom is. Het evenement vindt plaats van 10.00 tot 14.00 uur bij de Kledingbank, op de eerste verdieping van de bibliotheek aan de Chevalleraustraat 8 in Ommen (lift is aanwezig).

Tijdens deze kledingverkoop is er de mogelijkheid om tweedehands lente- en zomerkleding voor volwassenen en kinderen aan te schaffen vanaf één euro. Alleen contante betaling is mogelijk, er is geen mogelijkheid om te pinnen. Iedereen is van harte welkom om langs te komen en op deze manier bij te dragen aan duurzaamheid.

Ruimte maken voor herfst- en wintercollectie Het belangrijkste doel van deze verkoop is om ruimte te maken voor de herfst- en wintercollectie. Daarnaast zal de opbrengst van de verkoop ten goede komen aan de cliënten van de Kledingbank Ommen en wordt gebruikt voor de aanschaf van essentiële artikelen. Door deel te nemen aan de kledingverkoop draag je direct bij aan het ondersteunen van mensen in de Ommer gemeenschap die het nodig hebben.

  • Bron: Persbericht Kledingbank