Team Silvan organiseert festival voor meer onderzoek hersenkanker

DALFSEN – Op vrijdagavond 5 juli in Dalfsen vindt SILPOP plaats, een muziekavond voor het goede doel met Miss Montreal en This is Beethoven. Jong en oud is welkom.

Al het geld dat tijdens deze avond wordt opgehaald gaat naar Team Silvan – Strijd van Salland, zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar behandelingen tegen hersenkanker. Team Silvan hoopt zoveel mogelijk tickets te verkopen en een mooi bedrag in te zamelen.

SILPOP is een gezellig, warm en kleinschalig festival waar geluisterd kan worden naar fantastische artiesten als Miss Montreal en This is Beethoven. Onder het genot van heerlijke drankjes en eten wordt er geld opgehaald voor het goede doel. Meer informatie over het festival kun je vinden op de website silpop.mj-events.nl

Kracht achter SILPOP

SILPOP is geïnspireerd door Silvan Broek, een dappere negenjarige jongen uit Dalfsen. Op Wereld Kinderkankerdag, 15 februari 2023, werd bij Silvan een ongeneeslijke hersentumor ontdekt. Omdat opgeven géén optie is organiseert Team Silvan, de organisatie achter het festival, SILPOP.

SILPOP | onderzoek naar hersenkanker

SILPOP ondersteunt onderzoek naar hersenkanker door geld in te zamelen voor stichting Strijd van Salland. Door extra onderzoek komen er steeds betere medicijnen en behandelingen en is meer kans op genezing. Team Silvan hoopt op veel bezoekers. Alle steun is heel hard nodig. De opbrengst van SILPOP gaat dan ook volledig naar de Strijd van Salland.

Kaarten kunnen gekocht worden op SILPOP.MJ-EVENTS.NL

  • Bron: Persbericht Silpop