Zondag 23 juni USV variant Feyenoord - Ajax

NIEUWLEUSEN - Herfstachtige omstandigheden afgelopen zaterdag voor de voetballers van bedrijven uit de financiële dienstverlening. In totaal 20 teams streden bij USV in regen en wind voor de 18e keer om de Accountancybeker. Die ging naar titelverdediger KPMG na winst in de finale tegen de financials van Brouwers. De teams van EY legden beslag op plaats 3 en 4.

Komende zaterdag wordt sportpark Hulsterlanden volledig overgenomen door de volleyballers van het Flash Luuk Tijs toernooi. Het recreatieve buitentoernooi wordt al sinds 1971 door de volleybalvereniging georganiseerd.

Een dag later, zondag 23 juni, wordt bij USV een bijzondere wedstrijd gespeeld: de USV variant van Feyenoord- Ajax. Precies 5 jaar vond deze klassieker voor het laatst plaats op sportpark Hulsterlanden. Ook deze nieuwe editie is er eentje zonder dranghekken, pelotons ME, stewards, fouilleren, tribunecamera’s, combi-vervoer en moeilijk kijkende burgemeesters. Gewoon zoals het altijd zou moeten zijn. De toegang is gratis en iedereen is hoe dan ook verzekerd van een gezellige 3e helft, inclusief een rondje rad van avontuur met prachtige prijzen. Voorafgaand aan de kraker gaan beide ploegen gezamenlijk aan de lunch om zich daarna volledig gefocust aan het publiek te presenteren in de fraaie traditionele outfits. Feyenoord-Ajax, de USV variant begint zondag om 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden.

  • Bron: Persbericht USV - Ben Schuurman