OMMEN - Initiatiefgroep 'Ommen Ontmoet' organiseerde op 29 februari een druk bezochte ontmoetingsavond onder het motto:

Ommers, Ommenaren en 'vreemdelingen' ontmoeten elkaar.

Het succes van deze avond hebben de organisatoren ertoe gebracht om hier een vervolg aan te geven. Daarvoor  is de initiatiefgroep 'Ommen Ontmoet' opgericht.

Doel van de groep is om activiteiten te organiseren voor asielzoekers in de noodopvang in het gemeentehuis en voor Alleenstaande Minderjarige Asielzoekers (AMA’s). Daarnaast richten we ons ook op statushouders die al in onze gemeenschap wonen. Hiermee willen we de ontmoeting tussen alle inwoners van Ommen, tijdelijk of permanent, bevorderen.

In overleg met de doelgroep willen ze activiteiten organiseren die aansluiten bij wat er al in Ommen gebeurt. Denk hierbij aan categorieën zoals:

Meet and greet (en eat)

Muziek Creatieve activiteiten

Reparaties Sport en spel

NatuurInformatieve bijeenkomsten.

Het initiatief is ontstaan binnen het netwerk van de kerken, maar we nodigen iedereen die wil deelnemen van harte uit om zich aan te sluiten.

Vind je het een mooi idee om contact te maken met personen uit onze doelgroep? Voel je welkom om deel te nemen aan een van de gezamenlijke activiteiten. Voel jij je aangesproken en enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op via:

Telefoon: 06-49747188 Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ommen

I