De Wensambulance bij het VerhalenCaféNieuwleusen

NIEUWLEUSEN - In het laatste VerhalenCafé Nieuwleusen voor de zomervakantie (26 juni) zijn vrijwilligers van de WensAmbulance Oost-Nederland te gast.

WensAmbulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie die ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) erkend is. De stichting draait volledig op vrijwilligers en heeft als doel de laatste wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten mogelijk te maken door liggend vervoer aan te bieden. Onder begeleiding van de vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag, vaak samen met de familie, waarbij ze in het zonnetje worden gezet en even hun ziekte vergeten.

De sprekers nemen 26 juni ook de auto mee naar de Spil zodat u de mogelijkheid heeft om aan het eind van deze avond er even een kijkje in te nemen.

U bent van harte uitgenodigd om te luisteren naar de verhalen van de vrijwilligers en wellicht kunt u met elkaar zorgen voor een mooie financiële bijdrage deze avond.

Op de website; www.wensambulance.nl, kunt u alle informatie vinden over deze stichting, wat zij doen en op welke manier mensen kunnen bijdragen.

Op Instagram delen ze verhalen van zichzelf én van mensen die hen een warm hart toedragen: : www.instagram.com/wensambulance_oost_nederland/

Op twitter/X vind je hen hier: twitter.com/WensAmbulanceON

Op LinkedIn deelt men ook graag de activiteiten met en van hun netwerk: www.linkedin.com/company/wensambulanceoostnederland

Tot woensdagavond 26 juni 2024! Locatie; Kulturhus de Spil te Nieuwleusen

Aanvang; 20.00 uur. Inloop met koffie, thee of fris vanaf 19.30 uur.

N.B. Om alvast te noteren in uw agenda; 30-10-2024 Trea ten Kate & Helga de Boer over Platform9 te gast in het VerhalenCaféNieuwleusen. Verder info volgt.

  • Bron: Sjoeke Meuleman