Hessenpoort- en Combitoernooi dit weekend bij USV

NIEUWLEUSEN - Traditioneel wordt aan de vooravond van het Combitoernooi op sportpark Hulsterlanden gevoetbald door bedrijven van het Zwolse industrieterrein Hessenpoort. Het Hessenpoort Bedrijventoernooi kreeg de afgelopen jaren steeds meer allure. Tijdens de 14e editie van komende vrijdag (7 juni) strijden vanaf 18.00 uur 24 teams om de grote wisselbeker, nu nog in bezit van groothandel in gereedschappen FERM.

Zaterdag Combitoernooi

Een dag later (zaterdag 8 juni) is het befaamde Combitoernooi alweer toe aan de 38e editie. Best uniek. Binnen families zijn dan ook al meerdere generaties actief geweest op dit gezelligheidstoernooi bij uitstek. Het toernooi gaat zoals vrijwel altijd van start met 36 teams, verdeeld over 4 poules. Vanaf de ochtenduren wordt er gespeeld op 2 velden. De prestigieuze Combibokaal is nu nog in handen van de winnaar van vorig jaar, Die Mannschaft! Toen werd ’t Vazel tweede, Klaas Engel Dienstverlening derde terwijl de Moederskindjes net buiten de prijzen vielen.

Als altijd de hele dag vermaak voor jong en oud.

Kinderdagverblijf ‘Winkies’ verzorgt de kinderactiviteiten. Gratis suikerspinnen, volop ranja, een springkussen en een waterglijbaan met kans op een verfrissend nat pak. De hele dag door zorgt Power Force Show Events voor muziek en vanzelfsprekend wordt rond het middaguur de barbecue van de Supportersvereniging aangestoken voor een heerlijke hap. Na afloop van het sportieve gedeelte is het podium voor de populaire zanger Nick Brinkhuis. Voor wie het nog niet wist: al zijn nummers hebben een hoog meezinggehalte.

2223-hessenpoort-ferm-foto.jpg

  • Bron: Ben Schuurman