p1080297

SLAGHAREN  - Op vrijdagmiddag werd het project "Asjemenou" feestelijk geopend door de gerenommeerde kunstenaar Eef Diteweg. Deze opening markeerde tevens de viering van Eefs 70e verjaardag, die later deze maand plaatsvindt. Het evenement vond plaats in zijn atelier aan de Moeshoekweg in Slagharen, waar een overzichtstentoonstelling van zijn kunst werd gepresenteerd, met een speciale nadruk op objecten en hedendaagse schilderijen.

Bekijk hier de video:    https://youtu.be/pRd1SIO9E3k 

Het project "Asjemenou" belooft een boeiende samenkomst van diverse kunstvormen gedurende de komende periode. Naast beeldende kunst zullen ook zang en locatietheater een prominente rol spelen. De opening op vrijdagmiddag en avond in de prachtige tuin bij het atelier bood al een voorproefje van wat dit project te bieden heeft, met een indrukwekkende voorstelling van Paradijsvogel, vergezeld door de stemkunstenares Anja Warmink en de flierefluiter Mark Hidding, naast natuurlijk de kunstenmaker Eef Diteweg zelf.

De aanwezigen werden getrakteerd op een unieke artistieke ervaring die de diversiteit van kunstuitingen vierde en de grenzen van creativiteit opzocht. De combinatie van stemkunst, theater en beeldende kunst zorgde voor een boeiende en dynamische atmosfeer, waarin het publiek werd uitgedaagd om op een nieuwe manier naar kunst te kijken en te ervaren. Voor meer informatie over het project "Asjemenou" en het volledige programma, kunnen geïnteresseerden terecht op de website www. eefditeweg.nl. Dit belooft een cultureel avontuur te worden dat de zintuigen prikkelt en de verbeelding voedt, en het is zeker een bezoek waard voor liefhebbers van kunst in al haar vormen. Foto's: Vechtdal/Media

p1080290p1080303p1080309p1080323p1080332