OMMEN - Deze lockdown heeft invloed op ons allemaal, zo ook op de jongeren binnen de gemeente Ommen. Juist in deze tijd is het goed om activiteiten aan te bieden voor jongeren. Jari Kouwen (ook wel bekend als gymmeester Jari, welbekend onder de jongeren van de scholen) , Therésia Stobbelaar (secretaris Energy Ommen) en de gemeente Ommen hebben een samenwerking opgestart om tot een toffe activiteit te komen.

Wij organiseren een buurt en beweeg bingo voor alle basisschoolkinderen en hun ouders. “Tijdens de lockdown merkten wij dat de kinderen steeds minder in beweging zijn, binnen sporten mag op dit moment namelijk niet. Wij vinden het erg belangrijk om de kinderen in beweging te houden”. “Wij hopen doormiddel van deze sportieve en gave bingo meer jongeren in beweging te krijgen en te stimuleren dat bewegen ook in deze tijd op een leuke manier kan” Daarom hebben wij deze buurt en beweeg bingo georganiseerd.

De bingo vindt plaats op woensdagmiddag 24 februari van 13.00 tot ongeveer 15.00 uur. De bingo bestaat uit beweegopdrachten en buurtopdrachten die men door heel Ommen kan uitvoeren. De bingo is, voor nieuwsgierigen, ook “live” te volgen via het YouTubekanaal van Jari Kouwen: gym-meester-jari. Daar is ook een instructievideo te vinden over de bingokaart. De bingo is voor alle leeftijden toegankelijk.

Vind je het leuk om hier als gezin aan deel te nemen en je van je sportiefste kant te laten zien? Geef je dan snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij jullie namen, naam van de school, je leeftijd en adresgegevens door. Doe dit uiterlijk voor vrijdag 19 februari 2021. Na aanmelding ontvang je via de mail een bevestiging en de overige informatie over deze bingo.

Het belooft een super leuke en toffe bingo te worden met veel leuke, lokale prijzen waaronder 2 geweldige hoofdprijzen van Prins Sport Ommen en Speelparadijs Octo4all.Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen via bovengenoemde mailadres.