OMMEN – De uitslag van de ledenraadpleging over de fusie tussen voetbalverenigingen OZC en OVC’21 laat nog twee weken op zich wachten. Bij het sluiten van de stemming bleek dat bij OVC’21 welgeteld 18 stemgerechtigde leden te weinig een stem hebben uitgebracht om de stemming definitief te laten zijn. Omdat hiermee het quorum van 75% van de leden niet behaald werd, zal er over twee weken opnieuw gestemd worden.

Bij de digitale ledenvergadering die maandag 22 februari wordt belegd en de nieuwe stemmingsronde gelden andere regels. Ook al wordt er door minder dan 75% van de leden een stem uitgebracht tussen 10.00 en 22.00 uur, er zullen nu wel rechtsgeldige kunnen besluiten worden genomen.In de tussenliggende periode van 8 tot 23 februari zal de uitslag van OZC in de kluis van de notaris worden bewaard en niet bekend worden gemaakt.

De notaris maakt in het bijzijn van de beide voorzitters en de voorzitter van de Stuurgroep de definitieve uitslag van de stemming van zowel OVC ’21 en OZC bekend tijdens een live streaming bijeenkomst op 23 februari om 19.30 uur.