Op pad met het OV, laat de auto eens staan

Op pad met het OV, laat de auto eens staan

OVERIJSSEL - Kinderen reizen in oktober gratis met de bus en trein. Ook in de herfstvakantie gratis op pad!  In de herfstvakantie een dagje eropuit met de (klein)kinderen? Neem eens de bus of trein!  Voor kinderen is reizen met de bus of trein echt een belevenis. Ze kijken onderweg hun ogen uit! Daarnaast is het natuurlijk ook fijn voor de ouders, die dan zelf niet op de weg hoeven te letten en net als de kinderen lekker naar buiten kunnen kijken. Verder is het natuurlijk ook beter voor het milieu. Laat de auto eens staan.

Oktober gratis

In de hele maand oktober reizen kinderen gratis met de bus en regionale trein in Flevoland (behalve het stadsvervoer in Almere en Lelystad), Gelderland en Overijssel. Per e-ticket reizen maximaal drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee met een betalende volwassene (18 jaar of ouder). Op maandag t/m vrijdag is het e-ticket geldig na 9.00 uur en in het weekend de hele dag. E-ticket online bestellenVanaf 1 oktober is het gratis e-ticket online te bestellen via ervaarhetov.nl of de Ervaar het OV-app. Het ticket is onbeperkt te bestellen. Bekijk alle actievoorwaarden op ervaarhetov.nl/kinderengratis.  

 Ervaar het OV  

Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond, Twents, Blauwnet en RRReis. Blijf op de hoogte blijven van nieuwe acties, aanbiedingen en abonnementen voor de bus en trein. Daarom maken ook veel politieke partijen zich hard voor een beter OV. Altijd in de file staan is ook niet alles.

  • Bron: Bart Nijstad