google

Werkzaamheden Danteweg

OMMEN - Komende maanden wordt er gewerkt aan nieuwe en verbeterde fietsverbindingen in Ommen. 16 mei zijn de werkzaamheden  voor fase 1a begonnen, waarbij een deel van de Danteweg is afgesloten tot 23 mei. Het is wel mogelijk om vanaf de Chevalleraustraat door te rijden richting de Kievitstraat.

Tijdens fase 1 legt de gemeente een nieuwe rotonde aan op de plek van de kruising Kievitsstraat Chevalleraustraat – Danteweg. Ook richten we de Chevalleraustraat vanaf de kruising met de Van Reeuwijkstraat tot en met de kruising met de Patrijsstraat opnieuw in. Fase 1 bestaat uit 3 delen. 

Fase 1b (30 mei - 9 juli): De Chevalleraustraat is afgesloten vanaf de kruising met de Danteweg tot de kruising met de van Reeuwijkstraat. Met de auto kunt u vanaf de Danteweg over een tijdelijke noodweg richting de Kievitstraat rijden. Met de fiets volgt u de omleidingsroute langs de Carrousel.

Fase 1c (4 juli - 9 juli): De Chevalleraustraat is afgesloten vanaf de kruising met de Patrijsstraat tot de kruising met de van Reeuwijkstraat. Met de auto kunt u Dante Noord bereiken via de omleidingsroute langs de stuw Kievitstraat - Broekdijkje - Hessenweg West - Balkerweg. Met de fiets volgt u de omleidingsroute langs de Caroussel.