Ingezonden foto

Afterparty S.V. Nieuwleusen – PEC Zwolle

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 29 juni om 14:30 uur speelt het 1e elftal van S.V. Nieuwleusen op het eigen Klaverblad tegen PEC Zwolle. Voor de eredivisionist is dat de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het seizoen 2024-2025. Er worden zo’n 1000 tot 1500 bezoekers verwacht.

Afterparty

De voorbereidingen voor de wedstrijd zijn in volle gang. Na afloop van de wedstrijd is er een afterparty met muziek van DJ Dion en in het clubhuis worden de eerste 1/8e finales van het EK voetbal uitgezonden. Dus blijf nog gezellig in het clubhuis of op het terras voor een hapje en een drankje. De opbrengst van de gehele dag komt ten goede aan de nieuw te bouwen kleedkamers van S.V. Nieuwleusen.

Voorverkoop

Het is verstandig om een kaartje in de voorverkoop te kopen, dit kan nog t/m vrijdag 28 juni. De kaarten zijn in de voorverkoop goedkoper en het voorkomt lange rijen bij de kassa.

In de voorverkoop kost een standaard kaart € 10,00 en een kaart voor de jeugd t/m 12 jaar € 7,50. Aan de kassa betaal je voor een standaard kaart € 15,00 en voor een kaart voor de jeugd t/m 12 jaar € 10,00.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in het clubhuis van S.V. Nieuwleusen(donderdagavond 27 juni), bij Slagerij Kouwen in Nieuwleusen en de vestigingen van de Readshop in Nieuwleusen, Dalfsen, Ommen en Staphorst.

Verkoop aan de kassa

Op de wedstrijddag start de kaartverkoop aan de kassa om 13:30 uur, er kan ook met de pin betaald worden. Zorg dan dat u op de wedstrijddag ruim op tijd aanwezig bent. Dit voorkomt lange rijen bij zowel de kaartverkoop als de toegangscontrole.

  • Bron: Persbericht S.V. Nieuwleusen