Warm onthaal in de regen voor de Sint !

DEDEMSVAART- Op zaterdag 18 november was het een feestelijke en regenachtige dag in Dedemsvaart, toen Sinterklaas met zijn vrolijke danspieten arriveerde in stijl. Ondanks de druilerige weersomstandigheden straalde de Mini Cooper, waarin de goedheiligman en zijn pieten stonden, als een baken van vreugde. De glimmende auto spiegelde de opwinding van de menigte en de vrolijkheid van de kleurrijke pieten.

Onder luid gejuich van het talrijke publiek maakte Sinterklaas een gracieuze entree, terwijl de danspieten synchroon dansten op de vrolijke klanken van bekende Sinterklaasliedjes. De regendruppels leken te dansen op de muziek, maar niets kon de feeststemming temperen. Burgemeester Maarten Offinga verwelkomde de Sint in zijn gemeente en wenste hem een goede tijd toe.

De Mini Cooper, gevuld met pakjes, manoeuvreerde behendig door de straten van Dedemsvaart. De danspieten deelden vrolijk snoepgoed uit aan de kinderen langs de route, terwijl Sinterklaas vriendelijk zwaaide naar jong en oud. Het was een betoverend schouwspel, waarbij de magie van het Sinterklaasfeest zelfs de grijze wolken leek te verdrijven.

Ondanks de regenachtige start was de intocht van Sinterklaas in Dedemsvaart een kleurrijk en feestelijk spektakel dat de harten van de kinderen verwarmde.

P1060868

Foto's: Vechtdal/Media

P1060870P1060879

P1060890

P1060896

p1060882