Indische rijsttafel als bedankje voor vrijwilligers !

indisch buffet4

 

DALFSEN - Op donderdag 1 juni organiseerde Rosengaerde een Indisch buffet voor haar vrijwilligers. Tijdens een feestelijke middag werden zij in het zonnetje gezet, als dank voor hun inzet. De middag werd geopend door bestuurder Margot Seip, die de vrijwilligers hartelijk bedankte voor hun inzet. “Wij mogen rekenen op de hulp van ruim 300 vrijwilligers. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor! Onze cliënten, bewoners en medewerkers ervaren hun bijdrage als een steun in de rug. Het laat daarnaast zien dat inwoners van de gemeente Dalfsen naar elkaar omkijken en hun steentje bijdragen waar dat kan. Een jaarlijks feest om deze groep in het zonnetje te zetten vinden we daarom van groot belang,” aldus Margot Seip.

De vrijwilligers genoten van een gevarieerd Indisch buffet, bereid en uitgeserveerd door medewerkers en leden van de Vrijwilligersraad van Rosengaerde. Na het buffet werd genoten van een lekker ijsje, natuurlijk met slagroom en exotische vruchtjes. Om het plaatje compleet te maken was Rosengaerde mooi versierd en draaide er op de achtergrond muziek met een Nederlands-Indisch tintje.

Rosengaerde kan dagelijks rekenen op de hulp van een groot aantal vrijwilligers, die een bijdrage leveren op allerlei vlakken in de organisatie. Zo brengen vrijwilligers dagelijks maaltijden rond van onze service Tafeltje Dekje naar mensen in de gemeente Dalfsen die niet dagelijks zelf willen of kunnen koken. Maar ook in ons ontmoetingscentrum de Blauwe Bogen, bij de dagopvang, in de tuin en natuurlijk aan extra persoonlijke aandacht voor onze cliënten en bewoners dragen vrijwilligers hun steentje bij.

indisch buffet1