Camping de Pallegarste wint ‘Kids Vakantiegids Award’

 camping met speeltuin camping de pallegarste

 

MARIENBERG - Op de onlangs gehouden Vakantiebeurs in Utrecht heeft Camping de Pallegarste

de prestigieuze ‘Kids Vakantiegids Award 2023’ gewonnen in de categorie: Camping met de beste speeltuin.

Tevens wist Pallie, de olijke blauwe mascotte van de Pallegarste, beslag te leggen op de derde plek van de populairste vakantiemascottes van Nederland.

De trotse familie Schuldink en medewerkers werden door presentator Jamai Loman dus maar liefst twee keer op het podium geroepen van het afgeladen Experience Theater in de Koninklijke Jaarbeurs. Een prestatie van formaat waar ontzettend hard maar met passie en liefde voor is gewerkt, loon naar werken derhalve en een mooie pluim op de hoed!

Want Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van de hele familie. Op de website www.kidsvakantiegids.nl vinden jaarlijks 3 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van ondermeer campings zoals 5-sterren camping de Pallegarste in Mariënberg.

Dat is trouwens geen reden om stil te zitten en/of te genieten van de reeds behaalde resultaten en de andere prijzen die Camping de Pallegarste de laatste jaren op haar palmares mocht bijschrijven. Integendeel!

Zowel voor als achter de schermen zijn ze alweer druk bezig met allerlei vernieuwingen en uitbreidingen voor het komende vakantie-seizoen zoals onder andere:

  • Nieuwe spuitelementen bij het zwembad
  • Een nieuwe ijssalon met een uitgebreider assortiment ijs.
  • Het privé-sanitair wordt uitgebreid met maar liefst 12 plekken
  • Er worden 9 nieuwe en luxe verhuuraccommodatie geplaatst, vanaf dit seizoen zijn er dan ruim 50 luxe verhuuraccommodaties op de camping te vinden. Voor ieder wat wils.
  • Tevens is rond het gehele looppad van de grote vijver verlichting aangebracht waar het ’s avonds fijn wandelen is.

Er springt in Mariënberg dan wel geen stoplicht op groen maar bij Camping de Pallegarste is altijd wel wat te doen.

Want wist je dat in de winterperiode elk weekend, vanaf vrijdagmiddag 16.30 uur, het rustieke Grand Café is geopend. Ook zaterdags en zondags vanaf 16.30 uur.

Je kunt heerlijk dineren of wat dacht je van een lekker warm soepje na een mooie wandeling in de omgeving van Mariënberg of even lekker borrelen met onze uitgebreide borrelplank.

Tevens is de cafetaria geopend voor afhaal. Bestel eenvoudig online via de link op de website.

In het laatste weekend van januari (zaterdag 28 en zondag 29 januari) is iedereen van harte welkom tijdens Pallie’s Open Dagen op Camping de Pallegarste.

Tijdens deze dagen zijn er allerlei leuke activiteiten voor de kinderen en is de gezellige Horeca open vanaf 11.00 uur. De open dagen zijn van 11.00 tot 17.00 uur. Komt allen(!) Sluit de Open Dag gezellig af met een lekker etentje in het knusse Grand Café.