D’Ommerdieck boekt record uitslag

NIEUWLEUSEN - De korfballers van d’Ommerdieck waren zaterdagavond in Kampen goed op schot. Zij versloegen Dos Kampen met maar liefst 30-11.

In de eerste minuten was het aftasten. Beide teams hadden kansen, maar Dos Kampen schoot het eerst raak 1-0. Daarna zette d’Ommerdieck goede aanvallen op die met doelpunten werden verzilverd. Bijna elke minuut schoot d’Ommerdieck raak en de ruststand was 5-15.

Na rust bleef d’Ommerdieck rustig doorspelen, en wist de kansen af te maken. Dos Kampen gaf niet op, maar ging steeds fysieker spelen. Daardoor kreeg d’Ommerdieck vrije ballen en strafworpen mee. Ook die werden allemaal benut. De doelpuntenmachine bleef doorgaan en daardoor was de eindstand 11-30. Door deze overwinning staat d Ommerdieck op de tweede plaats.

Doelpuntenmakers: Gerja Eykenaar 9x, Jasper Batterink 9x, Martin Alteveer 4x, Agnes Compagner 4x, Miranda Huzen 2x, Michiel Huzen en Robert Batterink allebei 1x.

Zaterdag 28 januari speelt d’Ommerdieck thuis in sporthal de Spil om 15.00 uur tegen Hellas’63 3 uit Nunspeet.