Stichting Vechtgenoten ontvangt opbrengst Pubquiz van  Sociëteit Vechtdalvrouwen

Stichting Vechtgenoten ontvangt opbrengst Pubquiz van Sociëteit Vechtdalvrouwen

OMMEN - Woensdag 2 november organiseerde de Sociëteit Vechtdalvrouwen een Pubquiz waarbij de volledige opbrengst bestemd was voor Stichting Vechtgenoten in Ommen. Afgelopen zaterdag werd de cheque door een aantal leden van de Sociëteit Vechtdalvrouwen officieel overhandigd aan Inge en Carla, de initiatiefnemers van het project waarvoor de opbrengst bestemd is.

Stichting Vechtgenoten is voor (ex-) kankerpatienten en hun naasten een geliefde plek om elkaar te ontmoeten, te ontspannen of creatief bezig te zijn. De opbrengst van de Pubquiz gaat naar de groep mensen in de leeftijd van 30-40 jaar. Mensen die vaak nog een jong gezin hebben en waarvoor de diagnose kanker een enorme impact heeft op het gezinsleven. Het persoonlijke verhaal van Inge en Carla op die avond maakte dit ook duidelijk en gaf aan hoe belangrijk de rol van de stichting is.

Daarnaast was er een loterij die door veertig ondernemers in Ommen mogelijk gemaakt was door het sponsoren van mooie prijzen. Tot slot werden er tien bijzondere prijzen geveild; waaronder een Koesafari, een workshop parelketting maken en een diner inclusief overnachting bij Wildthout.

Aan het einde van deze bijzondere en gezellige avond maakte de voorzitter van de Sociëteit Vechtdalvrouwen, Elly Berkel, het geweldige eindbedrag bekend van maar liefst €5.250 euro, bestemd voor Stichting Vechtgenoten.