Muziekvereniging Excelsior treedt weer op in de Trefkoele

Muziekvereniging Excelsior treedt weer op in de Trefkoele

DALFSEN -  Zaterdagavond 8 oktober is het weer zover. Alle afdelingen van Muziekvereniging Excelsior presenteren zich dan met een grandioze avond vol muziek en shows. Onder de titel “We mogen weer”  wordt het een muzikaal feestje  in de Trefkoele+.

De Fanfare, Slagwerkgroep, Leerlingenorkest en de 3 twirlgroepen laten zien waar al twee jaar lang, met verschillende tussenposes vanwege Corona, naar toe is gewerkt. De Fanfare, onder leiding van Frank Ritsema, en de Slagwerkgroep, onder leiding van Helmer Bijl, zetten een leuk en gevarieerd muzikaal programma neer. Ook alle twirlgroepen presenteren zich met eigen shows en op muziek van de Fanfare. De muziekvereniging is blij dat er weer 3 twirlgroepen zijn. Voor de jongste kinderen van Twirlgroep C is het natuurlijk extra spannend: ‘s Avonds optreden in de grote zaal van de Trefkoele+, make-up op en prachtige kleding aan. Echt een moment waar naar wordt uitgekeken.

De vereniging hoopt natuurlijk op een groot publiek. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of via leden van Excelsior en kosten € 7,50 per persoon (kinderen t/m 12 jaar € 5). Meer informatie is te vinden op www.excelsiordalfsen.nl