USV bijt tanden stuk op Oranje Zwart (1-2)

NIEUWLEUSEN - In het schemerdonker van sportpark Hulsterlanden kwam USV alsnog met lege handen te staan in de kelderkraker tegen Oranje Zwart.

De Wanneperveners spelen bepaald geen tikkie-takkie-voetbal, maar doelman Marcel Petter heeft armen als een inktvis, de 40+ tandem Kleene staat bol van de ervaring en voorin rijdt iedereen op een opgevoerde brommer. Oranje Zwart is dan ook hard op weg zich te handhaven in de 3e klasse.
Nu staan de laatste zes ploegen in 3D dicht op elkaar en kan het in de laatste vier wedstrijden nog alle kanten op. Trainer Theo van 't Zand is nog niet in paniek. ,, Natuurlijk had ik liever gewonnen en is de nederlaag zuur. Zij zaten er op het laatst helemaal door heen en maken ze in allerlaatste stuiptrekking toch nog een goal. Dat gebeurde in de 86ste minuut , Dan weet je ook dat er weinig tijd meer is. We moeten rustig blijven. Zondag krijgen we een nieuwe kans en die moeten we wel pakken". USV heeft vooral moeite met scoren, want met 22 goals voor is het de minst productieve ploeg van 3D. Andre Blom van Oranje Zwart was erg blij met de drie puntjes. ,, Ik denk dat we de meeste kansen hebben gehad. En ik vond USV erg hard spelen, op het randje en soms erover. Die rode kaart vond ik dan ook meer dan terecht. Maar we kunnen ons nog niet rijk rekenen, want het is nog lang niet gespeeld".  USV moet zondag tegen Olyphia dat op plek dertien staat.