Topdrukte bij Noggus & Noggus Dalfsen

logo minder hoog 267x300

(afbeelding: Noggus & Noggus)

 

DALFSEN - De hoeveelheid mandjes bepaalt hoeveel mensen er bij Noggus & Noggus aan De Singel in Dalfsen naar binnen mogen. Dat zijn er op de kop af 24. Sinds zaterdag kan en mag het weer: lekker rondsnuffelen. Ruim drie weken lang zat de populaire kringloopinkel potdicht. er ging niks uit en er kwam niks binnen. Zaterdag heerste er topdrukte met een komen en gaan van mensen. De mandjes waren continu in gebruik. Voor het innameloket stapelden de spullen zich gestaag op en aan het einde van de dag zat de papiercontainer tjokvol.

Bedrijfsleider Robin Drost van de Dalfser vestiging van Noggus & Noggus was blij dat de deur weer van het slot kon.Hoewel gesloten, rinkelde de telefoon de afgelopen weken volop. "Mensen die ons belden omdat ze spullen hadden staan. Onze wedervraag was altijd of ze de ruimte hadden om het nog even te bewaren. Vaak was dat zo. Nu kunnen ze weer langs komen", aldus Drost die opmerkt dat het publiek tijdens de lockdown wel gewoon terecht kon voor het inleveren van oud papier, glas en metaal. Tussen neus en lippen vertelt hij op zoek te zijn naar versterking van het team. "Van onze medewerkers en vrijwilligers zit een deel in de risicogroep. Zij kunnen nog niet aan het werk. Dus we hebben veel minder mensen om bijvoorbeeld goederen in te nemen, te sorteren of bij te springen in de winkel." 

Interesse om als vrijwilliger het team & Noggus en Noggus nog meer glans te geven? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

img 4475

img 4476img 4477