Griezelige momenten gegarandeerd tijdens Halloween-klimmen

 

Altijd spannend, klimmen in het donker en al helemaal tijdens Halloween (foto: Marco Broeks)

 

LEMELERVELD - Halloween-liefhebbers die houden van griezelen op niveau, werden tijdens het Halloween-arrangement in het klimbos in Natuurlijk Heidepark in Lemelerveld absoluut niet teleurgesteld. Klimmen in het donker is al een hele belevenis, laat staan als men onverwachts wordt geconfronteerd met obstakels en griezelige figuren die de adem doen stokken en de nekharen recht overeind doen staan.

De animo om de hoogte in te gaan was groot en dat zal na Halloween niet anders zijn. Sinds de opening in april van dit jaar hebben honderden klimliefhebbers uit binnen- en buitenland de weg naar het klimbos gevonden en voor velen bleef het niet bij één keer. Vooropgesteld dat de weersomstandigheden dat toelaten is het klimbos ook tijdens de kerstvakantie geopend. Kijk voor actuele informatie op www.natuurlijkheidepark.nl

Het klimbos kwam er dankzij de Lemelervelders zelf en een financiële injectie van de gemeente Dalfsen en de provincie Overijssel. Een flink aantal plaatselijke ondernemers maakte de begroting sluitend.

Tijdens het Halloween-arrangement ontbraken de pompoenen niet. De foto's zijn van de hand van klimbos-manager Marco Broeks.

img_20211020_215406.jpg

 

 img_20211029_215505.jpgimg_20211029_211051.jpg

img_20211029_210834.jpg