Beste zangers 2022 door Polyhymnia in zaal Reimink

Beste zangers 2022 door Polyhymnia in zaal Reimink

Door Bart Nijstad

LEMELERVELD - Zaterdag 29 oktober wordt een avond om nooit te vergeten, vele optredens door Lemelervelders, voor Lemelervelders! Met zoveel zangtalent in het sukerbietendorp kan een geweldig avondvullend programma in elkaar gezet worden

Na de repetities van de afgelopen maanden staan de zangers en muzikanten te popelen om het podium op te gaan en het publiek te gaan vermaken. De fanfare van Muziekvereniging Polyhymnia zal deze zaterdagavond als begeleidingsorkest fungeren voor een twaalftal zangers/zangeressen uit Lemelerveld. Van tranentrekkers tot klassiek, van pop tot feestmuziek, vele genres zullen voorbijkomen in een avond vol muziek, zang en entertainment.
Nieuwsgierig geworden wie er allemaal op het podium staan op 29 oktober bij “de Beste Zangers”? In Lemelerveld  zijn er veel verschillende mensen, van een zingende bakker tot een klassieke zangeres, van een aankomend zangtalent tot een zingende fotograaf en zelfs een  swingende dominee. Artiesten die heel Lemelerveld kent, maar ook verborgen talenten komen voorbij. Ook treden er enkele zangers/zangeressen op die op dit moment niet meer in Lemelerveld wonen, maar daar wel hun roots hebben liggen. Solozangers, duo’s of trio’s, alles komt aan bod. Evenals enkele instrumentale hoogtepunten! De fanfare zal ondersteund worden door een combo, bestaande uit een drummer, gitarist, bassist en toetsenist. Kortom; DIT WIL JE NIET MISSEN!

Het feest is op 29 oktober om 20.00 uur bij Zaal Reimink. Onder het genot van een drankje mag je meezingen en dansen, maar alleen kijken of luisteren mag natuurlijk ook!

De entree voor deze fantastische avond is €5,-, graag tot dan!