Het was sfeervol op verhaal komen bij De Koppel

HARDENBERG - Ondanks wolken en wat spetters genoten honderden bezoekers van de verhalen in de Koppeltuinen. De Verhaleneditie van Festival de Vecht had het weer aanvankelijk niet mee, maar de sfeer was prima.

De muziek van Koffers drijft vanaf de Grammesberghe over het water naar de overkant. Op het terras genieten mensen van een waterig zonnetje en de muziek. Rustig slenteren jong en oud langs de Koppelkletskousen die verscholen in het groen zitten. Een kruidenvrouwtje, een exoot, een boswachter en een verhalenhengelaar; ze vormen een mooi gezelschap. De kinderen vermaken zich ondertussen met broodjes bakken, waterdiertjes, kabouterpad en vogelquiz.

Op het water vaart De Napoleon naar de Rheezermaten. Er blijkt een primeur onderweg: er is net een nieuwe aantakking klaar dus de route is fonkelnieuw. De watersportvereniging pendelt met wie wil naar de haven.

Een relaxte middag aan de Vecht, vol wetenswaardigheden. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg en is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. Tel. 0523-273388, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal!