Band Zuiver treedt op bij jeugddienst

NIEUWLEUSEN - De voorbereidingen voor de komende jeugddienst zijn in volle gang. Hopelijk wordt het mooi, droog weer, zodat er (net als vorig jaar) een buitendienst kan worden gehouden. De organisatie is blij en dankbaar dat de band ZUIVER weer komt optreden. Dominee Marianne Develing zal tijdens deze dienst uitleg geven over het thema.

What’s in it for me? Vind jij het ook weleens lastig om je geloof vorm te geven, om God toe te laten in je leven? Denken we niet vaak; ik red mezelf wel, ik heb Hem niet nodig..?! Wat heb ik in de kerk te zoeken, geloven is toch niet stoer?! Stel nou dat God ook zo over ons mensen denkt? Ach, de mensen redden zich wel, ze hebben Mij niet nodig... Maar pas wanneer ze echt in nood zijn, dan kloppen ze ineens bij Mij aan… Dit zijn wel vragen die je aan het denken kunnen zetten!

Hopelijk wordt het een dienst in de buitenlucht, in het Palthebos. Graag een kleedje meenemen!! Reserveren vooraf is wel gewenst. Dit kan via https://forms.gle/oSvEn6qMvjL8yfQ59 of via de link op kerkpleinnieuwleusen.nl. Zondag 12 september om 10.30 uur. Bij slecht weer is de Grote kerk ter beschikking. Houd de socials goed in de gaten voor de laatste updates!  Opgeven is noodzakelijk. https://forms.gle/oSvEn6qMvjL8yfQ59