Voorverkoop S.V. Nieuwleusen – PEC Zwolle van start

NIEUWLEUSEN - Op zaterdag 29 juni speelt het 1e elftal van S.V. Nieuwleusen op het eigen Klaverblad tegen PEC Zwolle. Voor de eredivisionist is dat de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het seizoen 2024-2025. Zaterdag 25 mei start de voorverkoop.

De wedstrijd staat gepland op de vertrouwde aanvangstijd van 14.30 uur, en wordt mogelijk gemaakt door Gebo Tours.

Voorverkoop

Er wordt aangeraden om een ticket in de voorververkoop te kopen. In de voorverkoop zijn de kaarten goedkoper en ook voorkomt dit lange rijen bij de kassa.

In de voorverkoop kost standaard kaart € 10,00 en een kaart voor jeugd t/m 12 jaar € 7,50. Aan de kassa betaal je voor een standaard kaart € 15,00 en voor een kaart voor de jeugd t/m 12 jaar € 10,00.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in het clubhuis van S.V. Nieuwleusen, bij Slagerij Kouwen in Nieuwleusen en de vestigingen van de Readshop in Nieuwleusen, Dalfsen, Ommen en Staphorst.

Verkoop aan de kassa

Op de wedstrijddag start de kaartverkoop aan de kassa om 13.30 uur. Hier kan met pin betaald worden. Zorg dan dat u op de wedstrijddag ruim op tijd aanwezig bent. Dit voorkomt lange rijen bij zowel de kaartverkoop als de toegangscontrole.

  • Bron: Persbericht S.V. Nieuwleusen