Jumbo Kamphuis verlengt sponsorcontract met Loopfestijn Dalfsen voor Kidsrun

DALFSEN - De organisatie van het Loopfestijn Dalfsen is blij dat Jumbo zich opnieuw voor drie jaar heeft verbonden als sponsor van de Kidsrun tijdens het Loopfestijn.

Deze verlenging benadrukt de succesvolle samenwerking tussen Jumbo en het Loopfestijn en onderstreept het gezamenlijke doel om kinderen te stimuleren tot een gezonde en actieve levensstijl. In de winkel van Jumbo Kamphuis werd de nieuwe sponsorovereenkomst getekend door Ronald Kamphuis en Edwin Smook van het Loopfestijn. Beide partijen spraken hun tevredenheid uit over de verlengde samenwerking en keken vooruit naar de komende jaren vol sportieve hoogtepunten.

Edwin Smook, van Loopfestijn Dalfsen: "Wij zijn ontzettend blij met de hernieuwde steun voor de Kidsrun. Dankzij hun bijdrage kunnen we elk jaar weer een prachtig evenement neerzetten waar kinderen met veel plezier aan deelnemen. Het is geweldig om te zien hoe enthousiast de kinderen zijn en hoe ze genieten van het rennen. Samen kunnen we dit enthousiasme de komende drie jaar blijven aanwakkeren."

De Kidsrun is een vast onderdeel van het jaarlijkse Loopfestijn Dalfsen en trekt ieder jaar vele jonge deelnemers. Met deze ondersteuning kunnen de kinderen ook de komende jaren rekenen op een goed georganiseerd en veilig evenement, waar plezier en sportiviteit centraal staan. Inschrijven is inmiddels mogelijk op www.loopfestijndalfsen.nl

  • Bron: Evert Jan Pasman