Werk aan de spoorlijn Zwolle – Mariënberg

Werk aan de spoorlijn Zwolle – Mariënberg

VECHTDAL - ProRail werkt van vrijdag 29 september 23.00 uur tot maandag 2 oktober 05.00 uur aan de spoorlijn Zwolle – Mariënberg. De werkzaamheden kunnen zorgen voor hinder. ProRail probeert hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. 

Er vinden diverse werkzaamheden plaats. Ter hoogte van de Poppenallee Dalfsen vernieuwt ProRail het spoor. Ten oosten van de Heinoseweg Dalfsen wordt een wissel vernieuwd. Daarnaast gebruikt ProRail van 25 september tot 6 oktober een gedeelte van het parkeerterrein bij het station Dalfsen voor het plaatsen van bouwketen en de opslag van spoormaterialen.  

Tijdens de werkzaamheden zijn enkele overwegen afgesloten. Er wordt een omleidingsroute aangegeven met gele borden. In de gemeente Dalfsen is de overweg aan de Poppenallee afgesloten inclusief fietspad en de overweg aan de Heinoseweg. 

Tijdens de werkzaamheden rijden er bussen in plaats van treinen. Wilt u reizen met het OV? Kijk dan voor actuele reisinformatie op vechtdallijnen.nl of raadpleeg 9292 voor een reisadvies op maat. Dit kan via www.9292.nl(externe link) of telefonisch 0900-9292 (€0,90 per minuut).