Geslaagden-karavaan op 14 juni op pad om geslaagde jongeren te verrassen!

DALFSEN - Woensdag 14 juni is het zover: jongeren op de middelbare school krijgen te horen of ze geslaagd zijn! Om dit samen te vieren, organiseren de gemeente Dalfsen en Saam Welzijn weer een geslaagd-actie. Een geslaagden-karavaan gaat bij geslaagde jongeren langs om hen te verrassen en feliciteert ze met het grote succes. Dus ken jij iemand die examens doet of de middelbare school afrond? Geef diegene uiterlijk dinsdag 13 juni op!

Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, vrienden en anderen kunnen vanaf 2 juni één of meerdere jongeren aanmelden die examens hebben gemaakt de afgelopen weken. Op woensdag 14 juni gaat het geslaagd-team de gemeente Dalfsen door. Als dan de vlag (of andere versiering) uithangt en de jongere is aangemeld, dan heeft de geslaagde kans dat het geslaagd-team bij hem of haar in de straat staat. Uit de aanmeldingen worden geslaagden willekeurig getrokken. Het team gaat tussen 18.00 – 20.30 uur op pad in alle kernen.

Aanmelden

Het is tot en met dinsdag 13 juni mogelijk een examenkandidaat aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of door een persoonlijk bericht te sturen via de Facebookpagina/Instagram van gemeente Dalfsen. Vermeld bij de aanmelding de naam van de jongere/jongeren en het adres (straat, huisnummer en woonplaats) van de geslaagde. De gegevens worden alleen gebruikt voor de geslaagd-actie en worden na afloop verwijderd.

Herkansing?

Op 6 juli gaat de geslaagden-karavaan opnieuw een rondje door de kernen doen. Deze keer langs jongeren die geslaagd zijn voor hun herexamen(s). Hoe gaat dit in zijn werk? Na 14 juni plaatst de gemeente Dalfsen nogmaals een oproep om jongeren die een herkansing hebben, op te geven. Hangt op 6 juli een vlag buiten, dan gaat de geslaagden-karavaan bij deze jongere langs om hem/haar te feliciteren.