SNO Nijverdal levert acht nieuwe KNVB scheidsrechters af!

SNO Nijverdal levert acht nieuwe KNVB scheidsrechters af!

NIJVERDAL/VECHTDAL - Met gepaste trots wil scheidsrechtersvereniging Nijverdal (en Omstreken) een ieder informeren over het feit dat zij, in samenspraak met de KNVB, acht nieuwe KNVB arbiters hebben mogen opleiden.

De afgelopen maanden zijn acht heren en één dame druk bezig geweest met diverse theorie en praktijkonderdelen. Eén deelnemer is momenteel geblesseerd en zal op een later moment zijn stagewedstrijden gaan fluiten en (hopelijk) aansluitend zijn diploma in ontvangst mogen nemen.

Op 17 oktober jl. zijn de deelnemers gestart aan de opleiding, welke onder leiding stond van KNVB docent Eric Visser. Vorig jaar heeft SNO Nijverdal de opleiding Verenigingsscheidsrechter succesvol georganiseerd in samenspraak met R.K.S.V. De Zweef. Diverse deelnemers hebben besloten om aansluitend direct te starten met deze vervolgcursus. Dit zijn Cindy Scholthof, Ruben Rolfes en Ruben van de Beld.

Gedurende de opleiding hebben ze diverse stagewedstrijden gefloten. Hierbij hebben ze veel feedback mogen ontvangen. Een speciaal woord van dank aan de SNO praktijkbegeleiders Rudolf Wolterink, Jan Schippers en Wim van der Velde. Het is mooi om te zien dat diverse deelnemers zich ook als lid hebben aangesloten bij onze vereniging. Dit zijn Ewout Spijker, Ruben Rolfes, Cindy Scholthof, Ruben van de Beld en Dennis Schoemaker.

Prachtig om te zien dat ook voetballers plezier kunnen beleven aan arbitrage. Ewout Spijker is namelijk aanvoerder van S.C. Lutten. Via deze weg willen wij alle heren en dame van harte feliciteren met hun behaalde diploma en ze veel succes maar vooral plezier toewensen als KNVB official.

info en foto Maurice Paarhuis.